Laad alles op vol vermogen
De eerste stap naar verduurzaming
Introductie
Waarom I Charging
Wat en wie
Implementatie
Verwachte besparing
Subsidie mogelijkheden
Waarom I Charging
Case Reidsma
I Charging
Introductie tot i-charging

i-charging is een pionier in de wereld van elektrische mobiliteit, met een missie om de overgang naar elektrische voertuigen te versnellen door middel van innovatieve laadoplossingen. Met een hoofdkantoor in Porto en faciliteiten in de VS, is i-charging een wereldspeler die zich richt op energieoptimalisatie en een revolutionaire gebruikerservaring.

Wat bied I Charging extra
Klantgerichtheid

I-charging streeft ernaar om klanttevredenheid te garanderen door middel van uitstekende klantenservice en ondersteuning. Ze begrijpen het belang van luisteren naar klanten en het aanpassen van hun producten en diensten om aan hun behoeften te voldoen.

Toekomstige Ontwikkelingen

I-charging blijft vooruitkijken en innoveren. Ze zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande technologieën om voorop te blijven lopen in de industrie.
Wat en wie is I Charging
De Visie van i-charging De visie van i-charging is om een wereld te creëren waarin elektrisch laden niet alleen toegankelijk is, maar ook efficiënt, snel en gebruiksvriendelijk. Dit wordt bereikt door een reeks producten die variëren in vermogen en functionaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gebruikersbehoeften.

Producten en Diensten i-charging biedt een scala aan producten, waaronder de blueberry-serie, die bekend staat om zijn snelle en ultra-snelle laadopties. Deze producten zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, met functies zoals een groot touchscreen, diverse communicatieprotocollen en een duurzame behuizing.

Technologische Innovatie De technologie achter i-charging is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf heeft meerdere prijzen gewonnen voor hun ontwerp en technologie, wat getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Duurzaamheid en Milieu i-charging zet zich in voor duurzaamheid en het milieu. Hun producten zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Wereldwijde Aanwezigheid Met activiteiten in meer dan 24 landen en een totaal verkocht DC-laadvermogen van 234 MW, heeft i-charging een sterke wereldwijde aanwezigheid en blijft het zijn marktbereik uitbreiden.
Waarom kiezen voor I Charging
I-charging onderscheidt zich van andere DC-laders door een aantal unieke kenmerken en voordelen die het biedt:

Veelzijdigheid in Vermogen: i-charging biedt een breed scala aan laadvermogens, van 50 kW tot 00 kW, waardoor het geschikt is voor zowel snelladen als ultra-snelladen. Dit maakt de blueberry-serie een van de meest veelzijdige op de markt.

Gebruikerservaring: De blueberry-laders zijn uitgerust met een 32" touchscreen, wat een uitzonderlijk gebruiksgemak biedt. Gebruikers kunnen de laadparameters instellen, zoals het gewenste vermogen, de uitgaven of de laadtijd, en het laadproces van hun EV volgen1.

Communicatie en Betalingssystemen: i-charging ondersteunt diverse communicatieprotocollen en biedt geïntegreerde betalingssystemen, wat de interoperabiliteit en het gemak voor de eindgebruiker verhoogt.

Duurzaamheid en Veiligheid: De producten van i-charging zijn ontworpen met oog op duurzaamheid en veiligheid, met functies zoals een robuuste behuizing die beschermt tegen corrosie en een geavanceerd kabelbeheersysteem.

Innovatie en Prijzen: i-charging heeft meerdere prijzen gewonnen voor hun ontwerp en technologie, wat hun toewijding aan innovatie en kwaliteit onderstreept1.

Wereldwijde Aanwezigheid: Met activiteiten in meer dan 24 landen en een totaal verkocht DC-laadvermogen van 234 MW, heeft i-charging een sterke wereldwijde aanwezigheid en een bewezen trackrecord.Deze kenmerken maken i-charging een sterke concurrent in de markt voor DC-laders, met een focus op kwaliteit, gebruikerservaring en innovatie.
Taxi Reidsma in Lemmer
Bij Taxi Reidsma in Lemmer hebben we op een 80A aansluiting een 100kW DC laadpaal geplaatst van I Charging, omdat deze lader perfect is aan te sturen met ons
EMS systeem
hebben we een combinatie gemaakt met onze batterij. Hiermee hebben we met de beperkte aansluiting het maximale gehaald om te zorgen dat de taxi's op de weg blijven.
A

‍‍
Zijn jullie ook opzoek naar een oplossing om snel te gaan laden? Vraag direct meer informatie aan via de onderstaande link of
download onze Brochure
Advies gesprek inplannen

Laten we Nederland duurzaam maken,
door je energie intern te houden

Onze manier van energie verbruiken gaat veranderen.
Inzicht in verbruik is daar een belangrijk onderdeel van.
Energie Intern werkt samen met specialisten in aansturing
van slimme systemen en energiecontracten om u als klant
te begeleiden naar een duurzame toekomst.

Bij Energie Intern begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten.
We bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke
eisen en wensen voldoen. Door het bieden van totaaloplossingen
kunnen wij onze klanten van A tot Z helpen en begeleiden.

Wij geloven sterk in het opbouwen van langdurige
relaties en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zonnepanelen van Energie Intern